A reggel azzal kezdődött, h visszaadtuk a kedves kis piros csöppséget a gazdijának. Hiányozni fog, a végén már úgy a szivemhez nőtt, bár asszem kicsit tropára tettük. Ezt az autót nem igazán az albán offroad szerpentinekre találták ki.
Napközben párszor megkerültük a várost, ami munkaszüneti nap alatt a teljes tiran népesség megszállása alá kerül. Minden bolt nyitva van reggeltől mikulásig, mindenki megy mindenfelé, az autók többen vannak, mint átlagban, az emberek meghatározhatatlan alakzatokban közlekednek. Feje tetején minden. A sok császkáláson kivül igazándiból sokmindennel nem szórakoztathatom a nagyérdemüt, hacsak nem azzal a ténnyel, hogy vásároltam egy turmixgépet. De nem is ez a szenzáció, hanem hogy milyet!? Black&decker mixert!!! Az agyam eldobtam, mikor megláttam a kirakatban. Nem igazán hittem el, h létezik, biztos, csak játék. A tömérdek fúró, csiszoló, vágószerszámok között a polcok egyikén ott figyeltek a márka háztartási ágát képviselő termékek, köztük az én mixerem is. Elég jót nevettem, mikor belegondoltam, h ha valaki megkérdezi, milyen mixered van, gyors rávágom: Black&Decker. J Apukám nagyon élvezné ezt a boltot, biztosan elveszne benne min 2 napra.
Hát ez a nap rövidre sikerült, igy aztán úgy döntöttem, megosztok veletek valami nagyon vicceset. Mivel úgy gondolom, a sok albán nyelvtanfolyam mellé szükséges egy kis kikapcsolódás, ezért egy kis agytorna után/mellé kaptok egy kis nyelvtornát, ime:
A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó.
Remélem, mindenki nyelve bemelegedett, az, hogy mire használjátok, szabadprogram…
Jó éjt, gyerekek, búcsúzik a Füles mára… J

A bejegyzés trackback címe:

https://bejci.blog.hu/api/trackback/id/tr94802850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása